AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı kılı almak

Kahve falında koltuk altı kılı almak

Kahve falında koltuk altı kılı almak güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altı kılı almak gördüyseniz:

  • Eski arkadaş veya meslektaşlarla ilişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında koltuk altı kıllarını aldığını görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altı kıllarını almak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının koltuk altı kılını görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında koltuk altı kılı yolmak başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye alamet eder.

Kahve falında koltuk altı kılının uzadığını görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılı temizlemek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, gelirinin de artmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarının yolmak dayanışma içinde kalacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuk altı kılını almak olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir