AnaSayfa / Genel / Kahve falında berber koltuğuna oturmak

Kahve falında berber koltuğuna oturmak

Kahve falında berber koltuğuna oturmak kısmetinin açılacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına işarettir.

Kahve falında berber koltuğuna oturmak gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları affetmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında berber koltuğuna oturmak çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında berberde oturmak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek berberi görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında erkek berber görmek durulacağına, hırpalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında berber görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berberde sıra beklemek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bayan berber görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini berberde görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir