AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk hediye etmek

Kahve falında koltuk hediye etmek

Kahve falında koltuk hediye etmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, kısa sürede başarısının artacağına, husumetlerin başgöstereceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında koltuk hediye etmek gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almaya veya size ek sorumluluklar yüklemeye çok hevesli kişilere ödün vermemelisiniz.

Kahve falında koltuk hediye etmek yenisinin başlayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk hediye almak gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında koltuk altının kıllı olmasını görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuk altının kıllarının uzadığını görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine delalet eder.

Kahve falında küçük koltuk görmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuksuz araba görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altını tıraş etmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arabanın ön koltuğuna oturmak doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, hırpalanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir