AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altını tıraş etmek

Kahve falında koltuk altını tıraş etmek

Kahve falında koltuk altını tıraş etmek alanında marka bir isim olacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altını tıraş etmek gördüyseniz:

  • Herşeye bir anda sahip olamazsınız.

Kahve falında koltuk altını tıraş etmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, çok üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında koltuk altı tıraşı olmak sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında koltuk altı tıraş etmek sıkıntı yaşanacağına, işlerin yoluna sokulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını makineyle tıraş etmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında saç sakal tıraşı olmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında kolu tıraş etmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına yorulur.

Kahve falında sakalını tıraş etmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, şükredeceğine işaret eder.

Kahve falında tıraş olduğunu görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir