AnaSayfa / Genel / Kahve falında tıraş olduğunu görmek

Kahve falında tıraş olduğunu görmek

Kahve falında tıraş olduğunu görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, mekân değiştireceğine, insanlar tarafından sevileceğine, aksiliklerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tıraş olduğunu gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya kendinizde yapacağınız bazı değişiklikler öz güveninizi arttırabilir.

Kahve falında tıraş etmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kasık tıraşı olmak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında koltuk altı tıraşı olmak istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği tıraş etmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında bıyıkları tıraş etmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında bacak tüylerini tıraş etmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi sakalını tıraş etmek de rahatının yerine geleceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaş tıraş etmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir