AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakalını tıraş etmek

Kahve falında sakalını tıraş etmek

Kahve falında sakalını tıraş etmek mevki kazanacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında sakalını tıraş etmek gördüyseniz:

  • Hayata basit şekilde yaklaşmalısınız.

Kahve falında kendini sakal tıraşı olmak yanlış bir karar verileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında eşinin sakal tıraşı olduğunu görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, şöhret ve itibar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında sakal tıraşı yapmak adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sakal tıraşı olanı görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sakal tıraşı olduğunu görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında birinin sakalını tıraş etmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine alamet eder.

Kahve falında kendi sakalını tıraş etmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini sakal tıraşı yapmak üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir