AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altını temizlemek

Kahve falında koltuk altını temizlemek

Kahve falında koltuk altını temizlemek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, elindeki imkanların artacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, diplomalarının artacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işarettir.

Kahve falında koltuk altını temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için bazı iyilikler yapabilirsiniz.

Kahve falında koltuk altını temizlemek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altı kılını temizlemek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı temizlemek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında koltuk temizlemek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılı temizlemek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını temizlemek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altında kıl koparmak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk altındaki kılları görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sorunların üstesinden geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir