AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı kılını temizlemek

Kahve falında koltuk altı kılını temizlemek

Kahve falında koltuk altı kılını temizlemek rahat yüzü göreceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılını temizlemek gördüyseniz:

  • Hali hazırda devam eden olaylar veya rutin akışınız sizi sıkmaya başladıysa, artık bazı şeyleri değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında koltuk altı kılı temizlemek maddi durumun düzeleceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine alamet eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarını temizlemek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altı kılını temizlemek geleceğin güzelliklerle dolacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altı temizlemek atılan adımların zarar vereceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını aldığını görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuk altı kıllı bebek görmek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını yolmak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalet eder.

Kahve falında kıllı koltuk altı görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir