AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk temizlemek

Kahve falında koltuk temizlemek

Kahve falında koltuk temizlemek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, sorunların çözüm bulacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, son model arabaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk temizlemek gördüyseniz:

  • Birlikte iş yaptığınız ya da ortak çıkarınız olan kişilerle ilişkilerinize zarar vermemenizde fayda var.

Kahve falında koltuk temizlemek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altı temizlemek mesleğinde uzmanlık yapacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında koltuk altı kılı temizlemek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, gözyaşı dökeceğine yorulur.

Kahve falında koltuk altını temizlemek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altı kıllarını temizlemek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altı kılını temizlemek sorunlarının sona ereceğine, atılıma geçeceğine işarettir.

Kahve falında taş koltuk görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni koltuk almak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir