AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı kılı temizlemek

Kahve falında koltuk altı kılı temizlemek

Kahve falında koltuk altı kılı temizlemek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine işaret eder.

Kahve falında koltuk altı kılı temizlemek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz değişiklik yapılması gereken konularda doğru seçimler yapmanıza yardım edebilir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını temizlemek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında koltuk altı kılını temizlemek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk altı kılı temizlemek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuk altı temizlemek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kıllı koltuk altı görmek ters giden işlerin normale döneceğine, sıkıntılara neden olacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altı kılı görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılı almak rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarını uzamış görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir