AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı kıllı bebek görmek

Kahve falında koltuk altı kıllı bebek görmek

Kahve falında koltuk altı kıllı bebek görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına yorulur.

Kahve falında koltuk altı kıllı bebek gördüyseniz:

  • Bazı konularda düşündüklerinizin dışına çıkan olaylara uyum sağlamaya çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında koltuk altı kıllı bebek görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılının uzadığını görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine inanılır.

Kahve falında koltuk altı kıllarını almak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarını koparmak falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarının uzadığını görmek güzel huylarını terk edeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında koltuk altı kıllarını aldığını görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk altı kıllı görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, çok zengin olacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altı kılını almak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir