AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı kılını almak

Kahve falında koltuk altı kılını almak

Kahve falında koltuk altı kılını almak eşi ile arasının açılacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında koltuk altı kılını almak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili düzenleyici gelişmeler veya belli ilişkilerinizi güçlendirecek planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında koltuk altı kılının uzadığını görmek eline büyük paralar geçeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk altı kıllı görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını koparmak sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına yorulur.

Kahve falında koltuk altı kıllarını yolmak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altı kıllarının yolmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarını temizlemek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılı yolmak nahoş sözler işiteceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altı kıllarını almak çok büyük başarılar elde edileceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir