AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı kıllarını almak

Kahve falında koltuk altı kıllarını almak

Kahve falında koltuk altı kıllarını almak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarını almak gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular varsa, tekrara girse bile ısrarcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında koltuk altı kıllı görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarının yolmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına işarettir.

Kahve falında koltuk altı kılı temizlemek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını aldığını görmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında başkasının koltuk altı kılını görmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılı görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altı kılı koparmak hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında koltuk altı kılını almak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir