AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı kıllarını aldığını görmek

Kahve falında koltuk altı kıllarını aldığını görmek

Kahve falında koltuk altı kıllarını aldığını görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını aldığını gördüyseniz:

  • Yeni eğitimler, seminerler, kurslar, seyahatler, farklı alanlarda edinilecek bilgiler yeteneklerinizi farklı şekilde değerlendirmenize ya da alışılmadık kişilerle tanışmanıza neden olabilir.

Kahve falında koltuk altı kıllı görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında koltuk altı kıllı bebek görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altı kılını görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında koltuk altı kılını temizlemek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılını almak evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Kahve falında koltuk altı kıllarını uzamış görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altı kılı görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılı koparmak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir