AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı kıllı görmek

Kahve falında koltuk altı kıllı görmek

Kahve falında koltuk altı kıllı görmek kalkınacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında koltuk altı kıllı gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için çıtayı yükseltebilirsiniz.

Kahve falında koltuk altı kıllarını koparmak rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk altı kıl görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, yardımcı olmayacağına alamet eder.

Kahve falında koltuk altı kılını kesmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarını yolmak huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılını temizlemek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarının yolmak zor günlerin sona ereceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında koltuk altı kılı koparmak kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine alamet eder.

Kahve falında koltuk altı kılı almak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir