AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı kıllarını koparmak

Kahve falında koltuk altı kıllarını koparmak

Kahve falında koltuk altı kıllarını koparmak hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, isteklerin yerine geleceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa, ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını koparmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda hedeflerinize ulaşabileceksiniz.

Kahve falında koltuk altı kıllarını uzamış görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına delalettir.

Kahve falında koltuk altı kılını görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuk altı kıllarını görmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine yorulur.

Kahve falında koltuk altı kılını temizlemek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarının uzadığını görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının koltuk altı kılını görmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine işarettir.

Kahve falında koltuk altı kılı koparmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altı kılının uzadığını görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, haksızlıklara uğranılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir