AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı koltuk altı görmek

Kahve falında kıllı koltuk altı görmek

Kahve falında kıllı koltuk altı görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıllı koltuk altı gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantı ya da sosyal aktivitelerde yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Kahve falında koltuk altı kıllarını temizlemek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altı kıllarını koparmak hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altı kıllarını görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kar sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılını kesmek çok hayırlı şeylere imza atacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine yorulur.

Kahve falında koltuk altı kıllarını almak her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında koltuk altı kılı kesmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuk altı kıllarını yolmak sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında koltuk altı kılı koparmak ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir