AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı kıllarını yolmak

Kahve falında koltuk altı kıllarını yolmak

Kahve falında koltuk altı kıllarını yolmak her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, mutsuz ve hasta olacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, böyle işlere kalkışacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işarettir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını yolmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi son dakikaya bırakmanın zararını görmeniz olasıdır.

Kahve falında koltuk altı kıllarını yolmak ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarının yolmak büyük işlere girileceğine, zararının büyük olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılı yolmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altı tüyü yolmak hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, dış ticarete atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altındaki kılları yolmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kıllı koltuk altı görmek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuk altı kılını temizlemek borçlarının hafifleyeceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıl görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir