AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı kılı görmek

Kahve falında koltuk altı kılı görmek

Kahve falında koltuk altı kılı görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, düze çıkacağına, şöhret elde edeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kabalığa varan konuşmaları ya da daha kibarca söylenebileceğini düşündüren istekleri size sıkıntı verebilir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını koparmak çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kalp kırıklığı olacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk altı kılı almak işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılı temizlemek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, eve kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını almak işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarını temizlemek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altı kıllı görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılının uzadığını görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarının uzadığını görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir