AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuğun altından yılan çıktığını görmek

Kahve falında koltuğun altından yılan çıktığını görmek

Kahve falında koltuğun altından yılan çıktığını görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında koltuğun altından yılan çıktığını gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor bir durumu geride bıraktığınızı düşünürken tekrar ortaya çıkabilir.

Kahve falında koltuğun altından yılan çıktığını görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, kazancında bereketin artacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk altının kıllarının uzadığını görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında uzun kıllar görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, çalışıyorsa terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının koltuk altında kıl görmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi koltuk altını kıllı görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında koltuk altında çıban görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altının kıllı olmasını görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, çocuklarının fazla olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altını almak çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir