AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altını almak

Kahve falında koltuk altını almak

Kahve falında koltuk altını almak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altını almak gördüyseniz:

  • Bir süredir, çevrenizdeki bazı kişilerin fikir veya eylemleri aslında bir istikrar içeriyor veya söylediklerinde gerçeklik payı olabilir.

Kahve falında koltuk altında sivilce görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine alamet eder.

Kahve falında koltuk altını siyah görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında beze görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında koltuk altındaki kılları kesmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına delalettir.

Kahve falında koltuk altını aldığını görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında çok kıl görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altının kıllarının uzadığını görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir