AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolcu koltuğuna oturmak

Kahve falında yolcu koltuğuna oturmak

Kahve falında yolcu koltuğuna oturmak sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yolcu koltuğuna oturmak gördüyseniz:

  • Ne kadar çok çaba gösterirseniz o kadar geri dönüş alacaksınız.

Kahve falında yolcu koltuğuna oturmak sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında koltuğa oturmak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın ön koltuğunda oturmak pişmanlığa, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuğa ters oturmak ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına alamet eder.

Kahve falında ön koltuğa oturmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında arabanın ön koltuğuna oturmak geçim derdinin sona ereceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patron koltuğuna oturmak falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında uçak koltuğuna oturmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir