AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuğa oturduğunu görmek

Kahve falında koltuğa oturduğunu görmek

Kahve falında koltuğa oturduğunu görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında koltuğa oturduğunu gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı değiştirmenize sebep olabilirler.

Kahve falında arabanın arka koltuğuna oturmak yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk oturmak çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine delalet eder.

Kahve falında bir koltukta oturmak geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ön koltuğa oturmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah koltukta oturmak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüs koltuğuna oturmak sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuğa oturduğunu görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına delalet eder.

Kahve falında deri koltuğa oturmak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir