AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba koltuğunda oturmak

Kahve falında araba koltuğunda oturmak

Kahve falında araba koltuğunda oturmak dini vecibelerini yerine getireceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba koltuğunda oturmak gördüyseniz:

  • Yüksek ses tonuyla konuşan veya belli rollere bürünme peşinde koşan bir kişiden uzak durun.

Kahve falında araba koltuğunda oturmak mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalettir.

Kahve falında arabada ön koltukta oturmak aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabada arka koltukta oturmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuğa oturduğunu görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında dişçi koltuğunda oturmak kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolcu koltuğuna oturmak güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deri koltukta oturmak insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ön koltuğa oturmak işsiz kalmaya, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir