AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdür koltuğuna oturmak

Kahve falında müdür koltuğuna oturmak

Kahve falında müdür koltuğuna oturmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, çevre değiştireceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında müdür koltuğuna oturmak gördüyseniz:

  • Kendinize güven eksikliğinizden kaynaklanan bir yalnızlık korkunuz var.

Kahve falında müdür koltuğuna oturmak zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz koltuğa oturmak yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında koltuğa oturduğunu görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, güzel bir haber almaya işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın arka koltuğuna oturmak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında berber koltuğuna oturmak aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına yorulur.

Kahve falında beyaz koltukta oturmak aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine tabir olunur.

Kahve falında arabanın ön koltuğuna oturmak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında yolcu koltuğuna oturmak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir