AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs koltuğuna oturmak

Kahve falında otobüs koltuğuna oturmak

Kahve falında otobüs koltuğuna oturmak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, hem yıpranacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüs koltuğuna oturmak gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlerle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında otobüs koltuğuna oturmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüs koltuğu görmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın arka koltuğuna oturmak sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rahat koltuğa oturmak bunun farkına varacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın ön koltuğunda oturmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında deri koltukta oturmak planlarının bozulacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabada ön koltukta oturmak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah koltukta oturmak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir