AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolsuz bacaksız adam görmek

Kahve falında kolsuz bacaksız adam görmek

Kahve falında kolsuz bacaksız adam görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, yeni işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kolsuz bacaksız adam gördüyseniz:

  • Suçlamalar, şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir.

Kahve falında kolsuz bacaksız adam görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında kol bacak kesmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına delalettir.

Kahve falında kopmuş kol bacak görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına yorulur.

Kahve falında kolları bacakları olmayan birini görmek fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, hayat boyu desteği olacağına rivayet eder.

Kahve falında kopuk kol bacak görmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında kolu bacağı olmayan bebek görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine alamet eder.

Kahve falında kolsuz bacaksız bebek görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kolu bacağı kopmuş görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir