AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol bacak görmek

Kahve falında kol bacak görmek

Kahve falında kol bacak görmek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, yeniden can bulacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kol bacak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde derinlik arayışı söz konusu olabilir.

Kahve falında kol bacak görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kısmetlerin artacağına delalettir.

Kahve falında kolsuz bacaksız adam görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına tabir olunur.

Kahve falında kopmuş kol ve bacak görmek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına yorulur.

Kahve falında kol bacak kesmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kopmuş kol bacak görmek kazancın katlanacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine inanılır.

Kahve falında kolsuz bacaksız bebek görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında kırık kol ve bacak görmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine delalet eder.

Kahve falında kolu bacağı olmayan birini görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir