AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolu bacağı olmayan bebek görmek

Kahve falında kolu bacağı olmayan bebek görmek

Kahve falında kolu bacağı olmayan bebek görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, gülüp eğleneceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, mevlit okutacağına delalet eder.

Kahve falında kolu bacağı olmayan bebek gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları ya da mücadele gerektiren konular yeni bir yöne ilerlemenize neden olabilir.

Kahve falında kolsuz bacaksız bebek görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında kolu bacağı olmayan bebek görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kopuk kol bacak görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık kol ve bacak görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kopmuş kol bacak görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına yorulur.

Kahve falında kolları bacakları olmayan birini görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolu bacağı kopmuş görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolu bacağı olmayan birini görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir