AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopmuş kol bacak görmek

Kahve falında kopmuş kol bacak görmek

Kahve falında kopmuş kol bacak görmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, kazancının bol olacağına, çok iyi işler yapılacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kopmuş kol bacak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir ya da haklarınızı savunmanız gerekebilir.

Kahve falında kolsuz bacaksız görmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolu bacağı olmayan bebek görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol bacak görmek rahatının yerinde olacağına, kazancının günden güne çok artacağına inanılır.

Kahve falında kırık kol ve bacak görmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolları bacakları olmayan birini görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kopuk kol bacak görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kolsuz bacaksız adam görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolsuz bacaksız bebek görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir