AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolu bacağı kopmuş görmek

Kahve falında kolu bacağı kopmuş görmek

Kahve falında kolu bacağı kopmuş görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolu bacağı kopmuş gördüyseniz:

  • Saydığım ilişkilerden bazılarında gerilim yaşanabilir.

Kahve falında kolu bacağı olmayan bebek görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kopuk kol bacak görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, ortaklarla aranın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolları bacakları olmayan birini görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına işarettir.

Kahve falında kopmuş kol bacak görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalet eder.

Kahve falında kırık kol ve bacak görmek şansının kendinden yana olacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında kolu bacağı olmayan birini görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına yorulur.

Kahve falında kolu bacağı kopmuş görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, yeni planlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kopmuş kol ve bacak görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir