AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolları bacakları olmayan birini görmek

Kahve falında kolları bacakları olmayan birini görmek

Kahve falında kolları bacakları olmayan birini görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, bir bebek sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında kolları bacakları olmayan birini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi dinleme konusunda gönüllü olsalar da, tavsiyelerinizi yerine getirme konusunda aynı heyecanı duymayabilirler.

Kahve falında kolları bacakları olmayan birini görmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kol bacak kesmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, masa başı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolu bacağı olmayan birini görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine yorulur.

Kahve falında kırık kol ve bacak görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine işaret eder.

Kahve falında kopmuş kol ve bacak görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına delalettir.

Kahve falında kol bacak görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolsuz bacaksız görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kopmuş kol bacak görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir