AnaSayfa / Genel / Kahve falında kas cekmek

Kahve falında kas cekmek

Kahve falında kas cekmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sevilen bir dostun geleceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, bereketin ve verimin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kas cekmek gördüyseniz:

  • Maddi yönden bazı kısıtlamalarla olabilir.

Kahve falında kasli yüzük görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kaslari tıraş etmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kas cekmek geçimin daha kolay hale geleceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini kaslı görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında kasılarak yürümek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında kaslı kadın görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek kası görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kas çalışmak yüküne ortak olacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir