AnaSayfa / Genel / Kahve falında kas yapmak

Kahve falında kas yapmak

Kahve falında kas yapmak sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kas yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konular olumlu ilerleyebilir.

Kahve falında kas yapmak önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında kasıldığını görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına işarettir.

Kahve falında kas çalışmak daha iyi şartlarda yaşayacağına, bilgi sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kaslı kadın görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karın kası görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına işaret eder.

Kahve falında kollarının kaslı olduğunu görmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında erkek kası görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında kaslari tıraş etmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir