AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol kası görmek

Kahve falında kol kası görmek

Kahve falında kol kası görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, sorunlarını gidereceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında kol kası gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kollarının kaslı olduğunu görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, üzüntülü haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaslı kol görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına işaret eder.

Kahve falında kol kası görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaslı olmak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında kaslı kadın görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kasli yüzük görmek hayatının zaferlerle dolacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine işaret eder.

Kahve falında kaslari tıraş etmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birini kaslı görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir