AnaSayfa / Genel / Kahve falında koldan kıl temizlemek

Kahve falında koldan kıl temizlemek

Kahve falında koldan kıl temizlemek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, kişinin yüzünün güleceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında koldan kıl temizlemek gördüyseniz:

  • Fikir alışverişlerinde yanlış anlaşılmalara dikkat etmekte, ani tepkilerden, hareketlerden kaçmakta fayda var.

Kahve falında koldan kıl temizlemek çok büyük bir acı duyacağına, şeytanın aklına uyacağına rivayet eder.

Kahve falında kıllı bacak temizlemek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına delalet eder.

Kahve falında kıl temizlediğini görmek sorunlarını unutacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işarettir.

Kahve falında bacaktaki kılları temizlemek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında koltuk altı kılını temizlemek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kılları temizlediğini görmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında jiletle kıl temizlemek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında kulak kıllarını temizlemek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir