AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolun yaralandığını görmek

Kahve falında kolun yaralandığını görmek

Kahve falında kolun yaralandığını görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, birikim yapacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına inanılır.

Kahve falında kolun yaralandığını gördüyseniz:

  • Bırakın kimse müdahale etmeden herkes kendi işini yapsın.

Kahve falında kollarını yara görmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunun yaralandığını görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına inanılır.

Kahve falında kolunda yara çıktığını görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kollarda yara görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunda derin yara görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına inanılır.

Kahve falında kolda yaralar görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, spor yapmaya başlanılacağına işaret eder.

Kahve falında kolundan yaralandığını görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunda yaralar çıktığını görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir