AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında ölmüş birinin kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında ölmüş birinin kolunda altın bilezik görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Sonradan acı çekmemek istiyorsanız, kendinizi ona kaptırmamakta yarar var.

Kahve falında kolunda altın bilezik görmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında bir başkasının kolunda altın bilezik görmek fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında annemin kolunda altın bilezik görmek hayırlı günlerin geleceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik başkasının kolunda görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına yorulur.

Kahve falında annesinin kolunda altın bilezik görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun kolunda altın bilezik görmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kolda altın bilezikler görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol kolda altın bilezik görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir