AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolda saat görmek

Kahve falında kolda saat görmek

Kahve falında kolda saat görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kolda saat gördüyseniz:

  • Evinizde, hayatınızı değiştirebilecek değişiklikler yapmak için kaynak oluşturabilirsiniz.

Kahve falında güzel kol saati görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koluna saat takmak sıkıntılarının hafifleyeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş kol saati görmek rahatının da yerine geleceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk kol saati görmek ticaretinin gelişeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kol saati görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli kol saatleri görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kol saat görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol saat vermek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir