AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kol saat görmek

Kahve falında kırmızı kol saat görmek

Kahve falında kırmızı kol saat görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, özgüveninin artacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı kol saat gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini engellediğinizi, yollarına çıktığınızı veya sizi zorlamak gerektiğini düşünerek sizi tartışma ortamlarına ya da güç mücadelelerine çekebilirler.

Kahve falında kırmızı kol saati takmak ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı kol saati görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koluna kırmızı saat takmak zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kol saat görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine delalettir.

Kahve falında birden fazla kol saati görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine inanılır.

Kahve falında siyah kol saati takmak yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kol saati takmak büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kol saat takmak işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir