AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş öğrenmek

Kahve falında dikiş öğrenmek

Kahve falında dikiş öğrenmek yarardan çok zarar getireceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, istediği gibi hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında dikiş öğrenmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizle ilgili kararlar almanız gerekebilir.

Kahve falında dikiş öğrenmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş dikmeyi öğrenmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dikiş iğnesi vermek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafasına dikiş atılmak yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağına dikiş atıldığını görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine inanılır.

Kahve falında elde dikiş dikmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek kazancın artacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine rivayet eder.

Kahve falında eski dikiş makinası görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir