AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde dikiş görmek

Kahve falında elinde dikiş görmek

Kahve falında elinde dikiş görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde dikiş gördüyseniz:

  • Sizi geçmek isteyen veya başarılarınızdan pay biçmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında elini dikişli görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında dikişli el görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, hatalarını fark edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ele dikiş atmak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında elinde dikiş görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında elinde dikiş iğnesi görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eline dikiş atıldığını görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eline dikiş atmak kazancının günden güne çok artacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş öğrenmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, işlerin açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir