AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikişli bacak görmek

Kahve falında dikişli bacak görmek

Kahve falında dikişli bacak görmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dikişli bacak gördüyseniz:

  • Eğitim alanında da hareketlilik var.

Kahve falında dikişli bacak görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine delalettir.

Kahve falında bacağına dikiş atıldığını görmek sevgi dolu haberler alınacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün dikiş diktiğini görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalettir.

Kahve falında dikiş yaptığını görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına delalettir.

Kahve falında dikiş makarası görmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dikişli yara görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ayağında dikiş görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, her daim Allah yolunda olacağına yorulur.

Kahve falında dikiş aldırmak yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir