AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda dikiş görmek

Kahve falında kolunda dikiş görmek

Kahve falında kolunda dikiş görmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında kolunda dikiş gördüyseniz:

  • Zamanla herşeyi teker teker göreceksiniz.

Kahve falında kolunda dikiş görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında kolda dikiş görmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koluna dikiş atıldığını görmek duyguların karşılık bulacağına, yakın akrabadan gelecek habere alamet etmektedir.

Kahve falında çok dikiş iğnesi görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, çevresinin kalabalıklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden dikiş iğnesi almak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş öğrenmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş makinası hediye almak eğlenceli ortamlara gireceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında dikişli el görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir