AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolda ben görmek

Kahve falında kolda ben görmek

Kahve falında kolda ben görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine delalettir.

Kahve falında kolda ben gördüyseniz:

  • Farkında olmadan olumsuz şekilde dikkat çekiyorsunuz.

Kahve falında kolda et beni görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolda ben görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda et beni görmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kolunda ben görmek güzelliklerle dolacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında et beni koparmak düzenli bir işe girileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde ben görmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde et ben görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine benzeyen birini görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir