AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda ben görmek

Kahve falında kolunda ben görmek

Kahve falında kolunda ben görmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda ben gördüyseniz:

  • Baskı altında yanlış adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında kolda ben görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına işaret eder.

Kahve falında kolunda ben görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunda et beni görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına delalet eder.

Kahve falında kolda et beni görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya rivayet eder.

Kahve falında ben saymak yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birbirine benzeyen insanlar görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında et benini koparmak yetim sevindireceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde et ben görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir