AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolda et beni görmek

Kahve falında kolda et beni görmek

Kahve falında kolda et beni görmek övgü dolu sözler duyacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, saygısını toplayacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, maddi zarar edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolda et beni gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan veya ne yapacağını önceden kestiremediğiniz kişilere dikkat edin.

Kahve falında kolda et beni görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, bolluğun ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında kolunda et beni görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında kolunda ben görmek yanlış kararlar vereceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına delalettir.

Kahve falında kolda ben görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında büyük et beni görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda et beni görmek eve kapanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kafasında et beni görmek makamının sürekli yükseleceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işaret eder.

Kahve falında et beni kopartmak zayıflayacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir