AnaSayfa / Genel / Kahve falında et beni koparmak

Kahve falında et beni koparmak

Kahve falında et beni koparmak beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine inanılır.

Kahve falında et beni koparmak gördüyseniz:

  • Belli eğilimlerinizi veya ilgi alanınıza giren konuları derin şekilde araştırmanızda fayda var.

Kahve falında vücudunda et beni çıktığını görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine delalet eder.

Kahve falında sırtında et beni görmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda et beni görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde et ben görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında vücutta et beni görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, her zaman çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta et beni görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına inanılır.

Kahve falında etli ben görmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına yorulur.

Kahve falında kafasında et beni görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir