AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde et ben görmek

Kahve falında yüzünde et ben görmek

Kahve falında yüzünde et ben görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, malında azalmaya, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, ele güne muhtaç olacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, hüsrana uğrayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde et ben gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle bağlarınızı kuvvetlendirmenizi sağlayacak kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde et ben görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde et beni görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzünde ben görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında başkasının yüzünde ben görmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde ben görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde ben olduğunu görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü benli görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde siyah ben görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir