AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde ben görmek

Kahve falında yüzde ben görmek

Kahve falında yüzde ben görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde ben gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınızın ya da ilişkilerinizin karınca adımlarıyla ilerlediğini düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında yüzde et beni görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde et ben görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde ben görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına işaret eder.

Kahve falında yüzde kırmızı benek görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde susam görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzden kıl çekmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yüzde kahverengi lekeler görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elde yüzde yara görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir